Paz és el nou portaveu del PSC a l’AMB

L’alcalde, Xavi Paz, s’ha convertit en el nou portaveu del PSC al consell de l’AMB després d’haver renunciat a les seves responsabilitats a la junta de govern del Consell Comarcal, on feia de conseller de Salut i on en el mandat anterior també havia estat conseller de Polítiques Socials.

Paz s’ha convertit en el nou portaveu dels socialistes a l’AMB en el ple del consell metropolità d’aquest desembre // Captura de pantalla

Canvi de rols. L’alcalde, Xavi Paz, s’ha convertit aquesta setmana en el nou portaveu del PSC al consell de govern de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) després d’haver deixat la seva acta com a conseller comarcal del Baix Llobregat.

Paz era conseller comarcal des del 2015, quan després de les eleccions municipals d’aquell any va assumir les responsabilitats de conseller de Polítiques Socials a l’ens.

Després de les eleccions municipals del 2019, i coincidint amb una nova renovació del consell, l’alcalde de Molins de Rei es va convertir en conseller comarcal de Salut i portaveu dels socialistes a l’ens. De fet, Paz era l’únic molinenc membre del govern comarcal, que presideix la socialista Eva Martínez, alcaldessa de Vallirana.

Paz i Ramon Sánchez (Junts) són els únics membres de Molins de Rei al consell metropolità de l’AMB. Ara, però, Paz fa un pas més i esdevé portaveu dels socialistes a l’AMB, l’ens presidit per Ada Colau que justament decideix la quantia i el funcionament del polèmic tribut metropolità que a Molins de Rei ha causat tanta polseguera.

Recomanacions personalitzades