Marc Vives pren el relleu de Ros dins la CUP

El molinenc Marc Vives va jurar el càrrec de regidor al ple municipal de novembre per agafar el relleu del cupaire Carles Ros, que al ple d’octubre va deixar l’acta de regidor per motius laborals.

El molinenc Marc Vives va jurar el càrrec al ple municipal de novembre // Captura de pantalla

La CUP ja compta amb una cara nova al plenari. És la de Marc Vives, que va prendre possessió com a regidor de la CUP al ple municipal de novembre després que Carles Ros deixés l’acta com a regidor dels cupaires per motius laborals.

Vives, que a causa de la pandèmia va haver de prendre possessió del càrrec telemàticament, va prometre el càrrec de regidor amb lleialtat al Rei i a la Constitució per “imperatiu legal” i es va emplaçar a “treballar pel benestar, la igualtat i la justícia social a Molins de Rei i als Països Catalans”.

Vives és el quart regidor que entra a formar part del plenari enmig del mandat després que hi hagi hagut fins a quatre baixes de regidors des que el ple es va constituir el juny del 2019.

Degoteig de baixes al plenari

La primera a baixar del vaixell va ser la postconvergent Eva Folqué, que al setembre del 2019 va abandonar Junts per Molins per discrepàncies polítiques davant un possible pacte del seu partit amb el PSC, que finalment es va fer efectiu. El substitut va ser Jordi Pradell, que ja havia estat regidor en l’anterior mandat.

A escasos sis mesos d’haver estat nomenada regidora de Salut Pública i Assumptes Europeus, la socialista Laia Castellana també va decidir plegar. En aquest cas, però, per motius laborals. El relleu de Castellana el va agafar la socialista Esther Espinosa, que va tornar a la política activa després de nou anys d’haver-la deixat.

Durant el primer confinament, el republicà Marcel López també va dir adeu per motius de concilicació familiar. En aquest cas, Laia Juarros va ser qui va entrar al ple per substituir López.

De fet, la incorporació de Vives al plenari no serà l’última, ja que la CUP va anunciar fa un mes que el regidor Josep Raventós deixarà el càrrec l’estiu del 2021, quan també haurà d’entrar una cara nova al consistori per substituir-lo.

Recomanacions personalitzades