Els primers pisos d’habitatge protegit de l’Impsol a Les Guardioles ja es poden sol·licitar

Les sol·licituds es poden fer arribar presencialment fins al 20 de gener a l’Oficina Municipal d’Habitatge, on cal demanar cita prèvia per anar-hi.

Edificis nous a les guardioles
Edificis nous a les guardioles // Anna Bermejo

La primera fase d’habitatges de protecció oficial que l’Institut Metropolità del Sòl i Gestió Patrimonial (Impsol) ha construït al barri de Les Guardioles ja està disponible per rebre les primeres sol·licituds de compradors.

Es tracta d’una promoció que consta de 52 habitatges en venda, 36 en règim de concertat i 16 en règim general. El règim general està destinat a persones amb ingressos familiars que no superin cinc vegades l’Indicador de Renda de Suficiència (IRSC), fixat en 569,12 euros mensuals i en 7.967,73 euros anuals. El règim concertat, en canvi, va dirigit a persones amb ingressos familiars que no excedeixin 6,5 vegades l’IRSC.

Dels 52 pisos que ara surten a adjudicació, 11 habitatges tenen dues habitacions i els 41 restants en tenen tres. En aquest web de l’Impsol es poden consultar les característiques detallades de tots els pisos, així com la seva ubicació. També es pot trucar al telèfon 93 506 95 95 per demanar-ne més informació.

La sol·licitud per sol·licitar alguns dels 52 pisos de la primera fase es pot trobar en aquest enllaç i es pot entregar presencialment fins al 20 de gener a l’Oficina Municipal d’Habitatge, situada al carrer Josep Tarradellas, núm. 1. Abans d’anar-hi, però, cal demanar cita prèvia al telèfon 93 680 37 39.

Per poder participar en el procés d’ajudicació caldrà presentar la sol·licitud acompanyada d’una còpia que acrediti la inscripció de la persona interessada al Registre de Sol·licitants de protecció oficial de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

Després del procés de sol·licituds, l’adjudicació definitiva es farà a través d’un sorteig telemàtic davant de notari. Per a la signatura del contracte d’adjudicació caldrà dipositar 8.800 euros de reserva.

Recomanacions personalitzades