Diferents ciutadans estan desorientats davant l’espera per concertar proves PCR

El molinenc Borja Salvador explica trobar-se “desemparat i desinformat” mentre espera notícies del CAP després que les seves filles estiguessin en contacte amb un positiu fa més d’una setmana. Les queixes han sorgit en uns dies en què l’ambulatori ha de fer proves PCR, la campanya de vacunació de la grip i mantenir l’activitat habitual.

Imatge d’arxiu del CAP de la Granja // Arxiu

En l’última setmana s’han fet una mitjana de 115 PCRs per dia a Molins de Rei. És el moment en què s’estan fent més des de l’inici de la pandèmia. Tot i això diferents molinencs creuen que els protocols se segueixen molt a poc a poc i han necessitat dies per rebre una resposta del CAP quan han estat en contacte amb algun positiu. És el cas de Borja Salvador i Carmen Gil.

La professora de patinatge de les filles de Salvador va donar positiu el dilluns 19 d’octubre. L’última classe va ser el dijous anterior. Salvador explica que tant els professionals de l’extraescolar com el personal de l’escola on s’imparteix, la Manyanet, han seguit els protocols “a la perfecció”.

“El col·legi ens va dir que el CAP ens trucaria en breus per fer una PCR a les nenes. No han trucat. Ningú ha tingut símptomes, però ha passat una setmana i encara no sabem res”, explica el pare preocupat a Viu Molins de Rei.

Salvador assegura que els van recomanar que les seves filles es confinessin durant 10 dies, fins al dilluns següent, però recentment han rebut informació contradictòria dient que les nenes ja poden tornar a l’escola. La classe de patinatge es fa a un espai obert, però com a qualsevol activitat física, els alumnes no porten mascareta.

Cinc dies d’incertesa

Una experiència similar és la de Carmen Gil. Una companya de classe de la seva filla va donar positiu el divendres 9 d’octubre i, automàticament, l’institut va enviar a tot el grup a casa. “Ens van dir que ens trucarien el dissabte o el diumenge. Dilluns era festa i ens van acabar trucant dimarts per fer la prova dimecres”, assegura la mare. El test va sortir negatiu.

Gil no sap si el pont del 12 d’octubre va tenir alguna incidència en el seu cas però explica que es va “preocupar” perquè li havien dit que li trucarien l’endemà i van trigar cinc dies. “La meva filla té asma. Tenia xiulets i no sabia si era de l’asma o si havia agafat el virus”, confessa.

Per altra banda, Gil lamenta la falta de seguiment en el seu cas: “Ens havien d’enviar un SMS. Va arribar un dia després que la meva filla acabes l’aïllament”. La família havia consultat prèviament el resultat al portal La Meva Salut.

El CAP o la Generalitat?

En declaracions similars, els dos pares entenen la situació actual i l’estat de l’ambulatori i no saben a qui considerar responsable de l’endarreriment en les proves, si al centre d’atenció primària o als organismes de la Generalitat de Catalunya. “Em sento desemparat i desconcertat, però no vull disparar a ningú perquè no sé de qui és la responsabilitat”, afegeix Salvador.

El pare ha dit que ell i els pares de les vuit nenes que es troben en la mateixa situació s’han mobilitzat i han pogut saber que el Servei de Vigilància Epidemiològica estava estudiant el cas i el CAP està esperant a tenir el vistiplau per trucar-los. Tot i això, remarca que després de vuit dies necessita més informació.

L’assistència telefònica

D’altra banda els ciutadans es queixen dels errors en l’assistència telefònica. Carmen Gil assegura haver trucat en altres ocasions i no rebre resposta. “Després hi vaig presencial i em diuen que per això millor no vingui, però si no em contesten que faig?”, es pregunta la molinenca, que no oblida la tasca dels sanitaris: “No és culpa dels treballadors, fan molt bé la seva feina, però necessiten recursos”.

Aquestes queixes s’emmarquen en una de les setmanes on s’estan fent més tets PCR al municipi. A més, a l’ambulatori se li ha sumat la càrrega de la campanya de vacunació de la grip. Fonts municipals asseguren que s’està registrant més demanda que mai.

A l’espera d’un reforç

Davant les reclamacions, des de l’Ajuntament consideren que els protocols del departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya funcionen “majoritàriament bé”, però la qüestió es complica quan els contactes procedeixen de les extraescolars: “No queda tant clar qui és el responsable d’iniciar-lo”, explica l’alcalde Xavi Paz a aquesta redacció.

El consistori està a l’espera d’un reforç a l’atenció primària promès per la Generalitat. Paz destaca la feina dels sanitaris però afegeix que “inclús el millor professional”, té “un topall” si el volum de feina és “superior a les capacitats del CAP”. L’alcalde remarca que, ara mateix, el CAP és responsable del diagnòstic de la Covid-19, de l’activitat ordinària i de la vacuna de la grip.

Recomanacions personalitzades