Confinades set classes als instituts de Molins de Rei per positius en Covid-19

També hi ha altres centres que, tot i no tenir classes senceres confinades, sí que tenen alumnat en quarantena preventiva per haver estat en contacte amb positius per coronavirus.

Exterior de l’Institut Bernat el Ferrer // Ajuntament de Molins de Rei

Tres centres educatius de Molins de Rei tenen classes confinades a causa del coronavirus. Segons les dades d’accés públic de la Generalitat de Catalunya, l’institut Bernat el Ferrer té quatre grups confinats i l’institut Lluís de Requesens en té tres, segons han confirmat fonts dels centres a Viu Molins de Rei.

Tanmateix, cap centre educatiu de Molins de Rei ha hagut de tancar per rebrots. Fins aquest divendres, a banda, l’escola Manyanet tenia dos grups confinats. Però fonts de l’escola han assegurat a aquesta redacció que els alumnes ja han pogut tornar a les aules.

Persones confinades

A l’institut Bernat el Ferrer i al Lluís de Requesens hi ha 97 i 83 persones confinades, respectivament, tenint en compte també els grups confinats. Durant els darrers dies, al primer s’han registrat vuit positius i al segon se n’han comptabilitzat nou.

Als altres centres, amb menys alumnes, la incidència és més baixa. L’escola Castell Ciuró té quatre persones confinades, l’Alzina en té tres i el Virolai quatre. L’escola Estel en té una. Per últim, el l’escola d’adults Rafael Farré no té cap grup ni persona aïllada però ha registrat un positiu en els darrers deu dies.

Cap centre confinat a Catalunya

Dels 5.131 centres educatius que hi ha a Catalunya, cap ha hagut de ser confinat sencer a causa dels brots de coronavirus. Però sí que hi ha classes confinades. Les dades d’Educació concreten 2.399 d’un aproximat de 72.000 grups de convivència estables o grups bombolla. Això suposa un 3,33% dels grups.

Recomanacions personalitzades