El Club Atletisme Molins aconsegueix grans resultats al Campionat de Catalunya Absolut

Els molinencs es van proclamar campions de Catalunya a la prova 4×100 metres relleu masculí, i també van aconseguir força medalles en les proves individuals.

Els atletes del Club Atletisme Molins van aconseguir força medalles al Campionat de Catalunya // Cedida

El Club Atletisme Molins de Rei va participar al Campionat de Catalunya Absolut que es va celebrar el cap de setmana passat després d’haver estat ajornat al mes de juliol. Els atletes molinencs van participar en diferents proves i la majoria van obtenir una medalla així que els resultats obtinguts van ser molt profitosos.

A nivell col·lectiu, la prova més destacable va ser la de 4×100 metres relleu, on els atletes del club molinenc es van proclamar campions de Catalunya. És la primera vegada que aconsegueixen aquest reconeixement i va ser gràcies als atletes Marc Pizarro, Aleix Alzina, Ferran Pedrola i Roger Junoy. Tots ells, de categoria sub23.

En la categoria femenina, Carla Moreno, Claudia Camacho, Martina Roig i Aina Romagosa van quedar segones en la mateixa prova. I finalment, a nivell col·lectiu, també cal destacar el tercer lloc en 4×400 metres relleu en categoria masculina que van aconseguir Guillem Pascual, Guillem Rives, Carles Blanco i Sergi Soler.

Una de les proves disputades al Campionat de Catalunya Absolut // Cedida

Pel que fa a les proves individuals, el paper més destacable el va realitzar Isaac Segura, atleta molinenc que corre per l’Hospitalet Atletisme però aquest és un club associat a l’Atletisme Molins. Segura, que venia de guanyar la setmana anterior el Campionat d’Espanya de Federacions amb la Selecció Catalana sub18, va quedar en segona posició als 200 metres; a només 2 centèsimes d’aconseguir la medalla d’or. Un gran èxit tenint en compte que només té 17 anys.

També va pujar al podi Marc Pizarro amb els 100 metres: Va quedar en vuitè lloc a l’absolut, el que li va comportar una tercera posició a nivell sub23. Aleix Alzina, també en la prova dels 100 metres, va quedar novè en total i quart de la categoria sub23. I finalment Claudia Camacho va aconseguir un sisè lloc a nivell absolut en els 100 metres. També Sergi Soler va quedarà sisè als 110 metres tanca; i Carles Blanco va quedar en 13ª posició als 5.000 metres.

Uns resultats molt favorables pel Club Atletisme Molins que, tal i com destaca un dels participants al campionat absolut i l’entrenador del club, Sergi Soler, va comportar que “els atletes van acabar tots molt contents i súper motivats per començar a treballar de cara a la temporada de pista coberta.” “No ha estat un any fàcil i, tot i així, hem superat el campionat en bones condicions i ha sortit tot molt bé“, sentenciava Soler en declaracions a Viu Molins de Rei. Ara, el club molinenc d’atletisme començarà a entrenar-se per la temporada d’hivern, per uns campionats que, si tot va bé, es disputaran als mesos de gener i febrer.

Recomanacions personalitzades