Mal inici de curs pel femení d’handbol

Molins de Q CE Molins de Rei 23-25 Grup Procer C.H. Cerdanyola. El sènior femení no té sort en la primera setmana de competició a Primera Catalana.

El Poliesportiu Municipal acollia aquest diumenge el partit corresponent a la jornada número 10 de Primera Catalana -la tornada de l’enfrontament disputat pel sènior femení el dissabte en la jornada 1-. Les de Xavi Aros havien perdut el primer matx contra el CH Cerdanyola per només un gol (25-24), i arribaven a casa per mirar de trobar la primera victòria del curs.

Durant tota la primera part van demostrar que ho podien aconseguir, amb una defensa molt sòlida i molt encertades en atac a mesura que passaven els minuts. Les jugadores s’entenien, feien un joc coral, i això va fer que marxessin al descans amb una renda de 5 gols: 10 a 5. Però a la segona meitat la situació es va capgirar totalment.

El Cerdanyola va iniciar el segon temps molt encertat en atac pel que ràpidament van aconseguir realitzar un parcial de +6 per revertir el marcador. Tot i que als minuts finals va tornar la igualtat a l’electrònic, a les molinenques no els quedava temps per reorganitzar-se i acabaven caient per 23 a 25.

Moment en què Nina Corresa anotava un gol // María Samblás

El tècnic, Xavi Aros, en declaracions a Viu Molins de Rei, atribuïa aquesta derrota a “certs moments de desconnexió i de falta de concentració.” L’entrenador assegurava que “no pot haver-hi aquests daltabaixos en un partit, no es tracta de qüestions tàctiques sinó de què les jugadores van fer un pas enrere a la segona part.

Tot i les dues derrotes en un mateix cap de setmana, Aros està content del que ha vist en les seves jugadores: “l’evolució de l’equip de quan el vaig agafar a principi de pretemporada a ara és molt gran.” I seguiran treballant perquè el primer triomf a Primera Catalana arribi el més aviat possible: “poc a poc estan agafant hàbits de disciplina tàctica. Són jugadores amb molt de treball individual i els cal encara més joc col·lectiu; perquè els bons resultats s’aconsegueixen com a equip“, sentenciava el tècnic.

Ara, el Molins de Q CE Molins de Rei femení no tornarà a competir fins d’aquí a un mes. El motiu és que l’equip al qual s’havien d’enfrontar d’aquí a quinze dies en la segona jornada, el CH Montbui, ha decidit retirar-se de la competició, pel que ara són 9 equips i les molinenques hauran de descansar en la jornada número 2.

Esperen que aquest fet no els passi factura, tot i perdre la dinàmica de competició, i seguiran entrenant-se al més alt nivell. El seu proper repte, doncs, serà contra l’Handbol Santpedor el cap de setmana del 7 i 8 de novembre.

Imatges del Molins de Q CE Molins de Rei femení – CH Cerdanyola

Recomanacions personalitzades