Empat amb regust de derrota

CFS Molins 99 3-3 FS Estel Vallseca. Els de Molins de Rei comencen la temporada 2020-2021 amb un dur empat en el darrer moment de partit.

Les millors imatges del CFS Molins 99 – Estel Vallseca amb entrevista a l’entrenador Jacob Bustamante // Edició David Polo

El sènior masculí del Club Futbol Sala Molins 99 s’estrenava aquest curs 2020-2021 a La Sínia en la segona jornada de Tercera Divisió Nacional grup 2. En la primera data van descansar a causa de la nova distribució dels grups en aquesta categoria com a conseqüència de la pandèmia. El seu rival aquest passat dissabte, l’Estel Vallseca, venia de perdre en la jornada 1 contra El Bosco, pel que arribava a Molins de Rei amb ganes de trobar la primera victòria de la temporada.

El partit va començar amb ocasions molt clares per part del CFS Molins 99, però amb poc encert en la definició. El primer gol del partit, i dels molinencs, va arribar al minut 9 dels peus d’Albert Victori que ho va celebrar en una Sínia buida. Tot i que van haver-hi alguns intents més de fer pujar el marcador per part d’ambdós equips, amb l’1-0 es va marxar al descans.

Durant tot el primer temps els de Jacob Bustamante, que s’estrenava al capdavant de l’equip de Molins de Rei en competició oficial, van mostrar agressivitat en el joc ofensiu però la pilota no va tornar a entrar entre els tres pals. El tècnic afirmava en declaracions a Viu Molins de Rei que, a la primera part, “si haguéssim tingut encert, haguéssim matat el partit.”

Els jugadors molinencs durant un moment del partit // María Samblás

A la represa, els locals no van tornar del tot bé del vestidor, perquè la definició seguia sense funcionar i a més van baixar la intensitat en defensa. Cosa que provocava que al minut 24 l’Estel Vallseca empatés l’enfrontament després d’un contraatac. En aquell moment el partit va augmentar el ritme i l’agressivitat, i els jugadors molinencs s’escridassaven “calma” uns als altres per reordenar les idees. Tot i això, el rival es va posar per davant només quatre minuts més tard amb un gol d’Arnau Pintó al 28’. “El rival ha aprofitat bé les contres, que és com juguen, i han estat capaços de donar-li la volta a l’enfrontament“, explicava Bustamante.

Aleshores, el capità Alex Sánchez Ajo es va carregar l’equip a l’esquena i va marcar un doblet en menys d’un minut. El marcador estava 3-2 i el CFS Molins 99 tornava a recuperar sensacions, però un conjunt d’errades en els darrers segons de partit van provocar que l’Estell Vallseca tornés a igualar l’electrònic jugant de cinc i contra tres degut a una expulsió local. “La sensació que se’ns queda és la de perdre dos punts i, tot i que la temporada és llarga, ens ha fet mal”, sentenciava l’entrenador.

Jacob Bustamante també parlava a aquest mitjà sobre els canvis en el grup 2 de Tercera Nacional: “En un grup de 9, només 3 van a la primera fase i la resta han de lluitar per la permanència. El nostre objectiu, una mica ambiciós, és poder estar a dalt.” I és que aquest curs les coses no seran fàcils.

El proper rival del CFS Molins 99 serà Les Corts Esportiu, l’actual líder de la competició, i l’equip favorit. “Anem amb ganes, ells ja van fer un bon paper allà la temporada passada i intentarem guanyar.” Després de l’empat aconseguit el dissabte, els molinencs són cinquens a la classificació amb un punt.

CFS Molins 99 – Estel Vallseca en imatges

Recomanacions personalitzades