L’Ajuntament posa en marxa dues línies de subvencions per autònoms

Una té l’objectiu d’incentivar la creació de llocs de treball propis per part de persones aturades i l’altra està destinada a l’aprofitament de les tecnologies 4.0.

Un autònom en una foto d’arxiu // Dan Costa

L’Ajuntament de Molins de Rei ha aprovat dues noves línies de subvenció per a autònoms amb l’objectiu de pal·liar els efectes de la crisi econòmica derivada de la pandèmia del coronavirus.

Una d’elles va enfocada a incentivar la creació de llocs de treball propis per part de persones en situació de desocupació o que ubiquin la seva activitat econòmica al municipi. La segona té la intenció de facilitar l’aprofitament de les noves tecnologies 4.0.

Per tant, l’Ajuntament subvencionarà les quotes mensuals del règim especial de treballadors autònoms i les despeses de local per a la posada en marxa d’una activitat econòmica.

Les beneficiàries seran les persones desocupades que s’incorporen al món laboral com a autònomes individuals o integrats en una societat civil o mercantil de nova creació. També ho seran les persones desocupades que s’incorporen a una activitat econòmica existent com a sòcies d’una societat civil o mercantil. L’import màxim subvencionat serà de 2.300 euros per persona.

La segona subvenció està destinada a l’aprofitament de les noves oportunitats i reptes de la transformació digital i tindrà com a import màxim 1.500 euros. La podran rebre empreses ubicades a Molins de Rei amb un màxim de deu treballadors.

Fins al 31 de juliol del 2021

Les empreses tindran temps de presentar la seva sol·licitud fins al 31 de juliol de 2021 o fins que s’exhaureixi el crèdit disponible assignat, ha informat l’Ajuntament en un comunicat.

Recomanacions personalitzades