El projecte d’FP Dual rep el distintiu de ‘bona pràctica’

La fundació Bertelsmann i la fundació FP Barcelona han estat les que han reconegut la pràctica de l’Ajuntament. Aquest any, sis alumnes de Sant Vicenç dels Horts s’han beneficiat del projecte.

Una de les llar d’infants municipals // Irene Juàrez

El projecte d’FP (formació professional) Dual de l’Ajuntament de Molins de Rei ha estat reconegut com a ‘bona pràctica’ per la fundació Bertelsmann i la fundació FP Barcelona. Es tracta d’un tipus de formació que combina l’aprenentatge al centre educatiu amb activitat al centre de treball.

Durant el curs 2019-2020, sis alumnes del cicle superior d’Educació Infantil de l’Institut Gabriela Mistral de Sant Vicenç dels Horts han desenvolupat la seva formació en alternança amb les tasques a les escoles bressol municipals de Molins de Rei.

Tot i que aquest curs cap alumne de Molins de Rei s’ha beneficiat del projecte, el consistori recorda que sí que hi va haver un durant el curs 2018-2019, quan es va iniciar.

Aleshores els beneficiaris van ser quatre alumnes de l’Institut Gabriela Mistral i un del grau superior d’Administració i Finances del Bernat el Ferrer de Molins de Rei. Aquest últim va realitzar el seu aprenentatge pràctic a l’Àrea de Serveis Generals de l’Ajuntament molinenc.

Recomanacions personalitzades