El filial del masculí d’handbol es fa fort a casa

Molins de Q CE Molins de Rei “B” 25-23 Handbol Sant Cugat C. El segon equip masculí de l’handbol Molins de Rei aconsegueix una victòria local en el segon partit que disputen aquest cap de setmana.

La Segona Catalana també ha tornat al Poliesportiu Municipal. El sènior masculí “B” del Club Esportiu Molins de Rei rebia a l’Handbol Sant Cugat aquest diumenge hores després d’haver perdut a Sant Cugat per un gol (27-26). Els entrenats per Arnau Casas i Miquel Quesada van començar el partit molt intensos, molt bé en atac i amb una defensa molt compacta. De fet van arribar a fer un parcial de 9-3 abans que el tècnic rival demanés temps mort.

L’enfrontament va començar amb molta intensitat, una defensa molt sòlida del Molins i boníssimes intervencions del porter local Pau Ruiz. Tal i com explicaven els tècnics, la diferència amb el partit disputat el dissabte era que aquest diumenge van sortir “amb les idees clares.” I al descans van marxar amb una renda de quatre gols: 12-8.

Iñigo Laguna i Pablo Calomardo en un moment del partit // María Samblás

Al començar la segona meitat, l’equip verd no va saber tocar la tecla correcta. “Hem volgut provar una cosa nova i no ens ha sortit”, confessaven els entrenadors. El Sant Cugat va aconseguir empatar el partit i fins i tot posar-se per davant aprofitant les pilotes perdudes i els contraatacs. Tot i així, els minuts finals van ser molt emocionants, i el Club Esportiu Molins de Rei aconseguia endur-se el partit amb un resultat final de 25 a 23.

Arnau Casas i Miquel Quesada asseguraven en declaracions a Viu Molins de Rei que aquest format de jugar cada quinze dies a ells, com a sènior B, els “beneficia, perquè som un equip jove i així ens dóna temps a fer més formació i polir aspectes del joc.”

El partit d’aquest diumenge, igual que va succeir amb el del sènior A de dissabte, també va estar marcat per la desinfecció constant dels diferents espais, la prohibició de l’ús dels vestidors i el públic mirant pels finestrals del pavelló al no poder accedir a aquest. El proper enfrontament del sènior B serà contra el Sant Esteve de Palautordera “B” el cap de setmana del 17-18 d’octubre.

Imatges del CE Molins de Rei “B” – Handbol Sant Cugat “C”

Recomanacions personalitzades