L’ANC i Òmnium commemoren l’1-O amb un documental sobre les votacions a Molins de Rei

També hi ha hagut parlaments de polítics i expolítics molinencs i de persones anònimes explicant les seves experiències durant les votacions de l’1 d’octubre.

Instant de l’acte // Jordi Costa (@jordicosta1425)

Al voltant de 250 persones s’han aplegat aquest dijous a les 20 hores per commemorar el tercer aniversari l’1-O. L’acte, celebrat a la plaça que porta el nom d’aquella jornada, ha consistit en el visionat d’un documental realitzat per Ricard Pascual que recull escenes que es van viure durant la votació a Molins de Rei.

L’acte ha estat organitzat per les seccions locals de l’ANC i Òmnium Cultural i ha durat al voltant d’una hora. L’actriu molinenca Estel Solé ha estat l’encarregada de conduir-lo.

Tres personalitats polítiques del municipi han parlat després del documental: l’exregidor d’Esquerra Nacionalista, Jordi Romeu; l’exregidor d’ERC Eduard Suàrez; i l’exalcalde per CDC Joan Ramon Casals. Per la seva banda, les persones anònimes que també han dit la seva han reclamat la unitat dels polítics independentistes.

Mesures de seguretat contra la pandèmia

Els assistents han hagut de seure per parelles, mantenint la distància interpersonal estipulada pel coronavirus, i fer ús de la mascareta i el gel hidroalcohòlic. Per entrar, també han hagut de facilitar les seves dades de contacte, per poder ser identificats en cas que es donés un positiu per Covid-19. La sortida també s’ha fet de forma esglaonada.

Les imatges de l’acte, per Jordi Costa ( @jordicosta1425 )

Recomanacions personalitzades