La màgia de Sergi Armentano omple de riures i il·lusió el pati de l’escola la Sínia

L’espectacle Il·lusions de l’artista molinenc ha comptat amb trucs clàssics però amb el toc personal d’Armentano caracteritzat per la interacció amb el públic. L’acte ha tingut lloc al pati de l’escola la Sínia amb motiu de la Festa Major 2020.

El mag molinenc Sergi Armentano davant d’un públic entregat // Rut Font

Jocs de cartes, una corda amb tres extrems i 20 euros dins d’una taronja. Aquests són alguns dels jocs de mans que han portat màgia al pati de l’escola de Sínia durant l’espectacle Il·lusions del mag i actor molinenc Sergi Armentano.

Amb un carisma personal, l’artista ha posat un somriure a la cara dels més petits i ha retornat la confiança en l’impossible dels més grans. L’espectacle s’ha desenvolupat durant el segon dissabte de la Festa Major d’enguany.

Tot i que el vent no li ha permès fer tot l’espectacle, el públic ha pogut gaudir de cinc trucs de mans clàssics però amb el toc personal d’Armentano. El mag ha fet aparèixer una sola corda unint-ne dues més petites a la qual després li ha aparegut un extrem de més. L’artista ha preparat el conegut truc del bitllet cremat i ha actuat innocentment fins que els diners han aparegut dins d’una taronja.

Armentano durant el “joc de la corda” // Rut Font

No han pogut faltar els jocs de cartes, dels quals el mag n’ha preparat dos. Un d’ells ha anat acompanyat d’una màquina “procedent del futur” per  llegir la ment. L’altre ha revelat les cartes escollides per tres voluntàries quan Armetano les ha enganxat amb una espasa després que tota una baralla hagi sortit disparada pels aires.

L’espectacle ha acabat amb un últim joc en el qual Armentano ha convertit un paper mullat en flocs de neu. En preparar aquest truc l’artista ha explicat que, per ell, la màgia “és fer possible allò impossible”. Assegura que aquest últim joc el va permetre veure la neu per primera vegada quan era petit.

Sergi Armentano i un voluntari durant un joc de cartes // Rut Font

La proximitat en la distànica

Tot i això, el que caracteritza l’espectacle Il·lusions és el carisma de l’artista a l’hora d’interactuar amb el públic. Ell mateix ha descrit el seu número com un “espectacle entre tots”. Per realitzar la majoria de trucs ha necessitat voluntaris. En un moment en què ha baixat de l’escenari, ha afirmat que troba a faltar “estar amb el públic”.

De fet, els espectadors, formats per famílies amb infants, han respost amb rialles i somriures a tots els trucs i acudits de l’artista. Gairebé s’han omplert totes les cadires preparades al patí de la Sínia.

Tot i que l’artista ha optat no posar-se mascareta per facilitar la vocalització, el públic s’ha mantingut assegut en tot moment mantenint les distàncies i amb la mascareta posada.

El primer escenari a casa

Després de l’adrenalina provocada per l’espectacle, Sergi Armentano ha explicat a Viu Molins de Rei que “ha sigut un plaer” tornar a actuar a Molins de Rei. “Ha sigut genial tronar als escenaris des de casa, és molt acollidor rodejar-te de familiars i amics”, ha conclòs el mag.

Recomanacions personalitzades