Segon incendi a tocar de la B-23 en menys de 24 hores

Després que aquest divendres es cremessin els matolls que hi ha en un dels laterals de la carretera, aquest dissabte el foc s’ha declarat en la nau que hi ha al costat de la vegetació que va quedar calcinada.

El foc s’ha declarat al voltant de les dues del migdia a la nau del costat dels matolls que van cremar divendres // Cedida

Molins de Rei suma un nou incendi en menys de 24 hores. Després que aquest divendres s’incendiessin els matolls que hi ha en un dels laterals de la B-23 i que el foc obligués a tallar l’accés a la via durant una estona, aquest dissabte al voltant de dos quarts de dues del migdia el foc s’ha declarat en una nau de la mateixa zona.

De fet, és un magatzem que justament queda a tocar dels matolls que van cremar divendres. Segons han informat els Bombers a aquest mitjà, el foc, que ja està controlat, s’hauria propagat per la teulada de l’edifici.

L’incendi ha generat una columna de fum visible des de diferents punts del municipi, com es pot veure en la imatge que il·lustra aquesta notícia, i ha obligat a desplaçar 10 dotacions de Bombers per extingir-lo.

Segons el cos, no consta que hi hagi cap persona ferida a causa del foc ni tampoc s’ha hagut de taller l’accés a la B-23 com divendres per facilitar l’extinció de l’incendi.

Els Bombers el desvinculen de l’incendi de matolls

Tot i que s’hagi produït a tocar de la zona cremada de divendres, els Bombers desvinculen que el foc tingui relació amb l’incendi de matolls. De fet, treballen amb la hipòtesi que hagi estat un generador de la mateixa indústria el que l’hagi causat.

Aquest no és l’únic incendi que Molins de Rei ha presenciat en les últimes 24 hores. A banda del que divendres va calcinar els matolls d’un dels laterals de la B-23, divendres a la matinada també es va declarar un altre foc al carrer Mercat que va afectar dues terrasses d’habitatges particulars.

Les images de l’incendi, per Jordi Costa ( @jordicosta1425 )

Recomanacions personalitzades