L’alerta per vent obliga a suspendre la triple sessió de cinema a la fresca programada per divendres

L’Ajuntament ha cancel·lat la projecció simultània de tres pel·lícules en diferents punts del municipi pel perill causat per les fortes ventades i les males condicions meteorològiques.

El Pla Especial d’Emergència per ventades està activat // Ajuntament de Molins de Rei

La Covid-19 no ha sigut l’únic obstacle d’aquesta Festa Major. L’alt perill causat per les ventades ha obligat a suspendre la sessió de cinema a la fresca programada per aquest divendres al vespre, han informat fonts municipals.

Les pel·lícules Yesterday, Mascotas 2 i Jumanji: The Next Level s’havien de projectar en grans pantalles als patis l’escola El Palau, la Sínia i el Pont de la Cadena respectivament. Tanmateix, l’Ajuntament ha cancel·lat les sessions com a prevenció per evitar que el vent tombi alguna pantalla.

Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, l’alerta per perill de ventades a Molins de Rei ha sigut alt fins les 6 de la tarda, quan ha passat a ser moderat. No obstant això, el Pla Especial d’Ermergència per risc de fortes ventades (Ventcat) està activat.

Recomanacions personalitzades