L’Ajuntament reconeix la tasca del personal que va ser a primera línia durant el confinament

El consistori ha agraït amb un acte al Parc de la Mariona aquest dissabte la tasca que voluntaris, personal sanitari i treballadors públics van desenvolupar a Molins de Rei durant l’esclat de la pandèmia i el confinament.

L’acte ha comptat amb la majoria de representants polítics del consistori // Ajuntament

Molins de Rei ha lloat aquest dissabte passat la tasca que voluntaris, personal sanitari i treballadors públics van desenvolupar durant el confinament per la Covid-19. En un acte d’aforament limitat al Parc de la Mariona que ha aplegat una seixantena de persones, l’Ajuntament ha agraït l’esforç de diferents col·lectius que van ser a primera línia.

Entre els distingits, entitats i agrupacions reconegudes del municipi com l’ADF Puigmadrona-Olorda, la Creu Roja i els Makers de Molins de Rei. També equipaments del sector de la salut com el CAP La Granja i la Clínica de Molins, així com la Xarxa de Suport que va sorgir al municipi en els primers dies de confinament amb diferents persones voluntàries i les cosidores de mascaretes.

En l’àmbit municipal també s’ha reconegut la tasca de la Guàrdia Urbana i de la resta de treballadors municipals del consistori, a més de l’esforç dels voluntaris de Protecció Civil i dels Mossos d’Esquadra.

L’alcalde, Xavi Paz els ha agraït a tots ells “la tasca important” que han desenvolupat i també ha volgut recordar la necessitat de “no abaixar la guàrdia perquè la pandèmia no ha acabat”. Paz també ha aprofitat per subratllar la importància de recordar les víctimes que el coronavirus ha deixat al municipi: “Veïns i veïnes molt estimats a qui la Covid-19 no ens ha permès dir adéu”, ha dit.

A banda dels discursos d’alguns dels representants de les entitats distingides, l’acte també ha comptat amb una actuació de Gorka Garay & String Quartet, a més d’una lectura musicada a càrrec de Lluís Posada i Miquel Bofill. L’homenatge ha estat conduït per la meteoròloga molinenca Mònica Usart.

L’acte ha tingut diverses actuacions musicals // Ajuntament

Recomanacions personalitzades