L’Ajuntament inverteix 43.676 euros en la millora de la plaça de l’Agricultura

Les obres apliquen una iniciativa sorgida dels pressupostos participatius. Es recuperarà l’arbrat original, es crearan més espais d’ombra i es canviarà la zona de jocs infantils.

Les obres de la plaça de l’Agricultura milloraran l’espai de jocs infantils // Rut Font

Aquesta setmana s’inicien les remodelacions per millorar la plaça de l’Agricultura, al barri de la Granja, suspeses a l’hivern pel confinament, segons ha informat l’Ajuntament de Molins de Rei a través d’un comunicat. Fins al mes vinent estaran en marxa les remodelacions planificades durant els pressupostos participatius, amb una inversió de 43.676,46 euros.

Les obres pretenen recuperar l’arbrat original i crear més zones d’ombra. Pel manteniment d’aquestes noves plantacions s’ampliarà i remodelarà una part de la xarxa de reg. Els nous arbres es plantaran un cop entrada la tardor, quan és més adequat pel seu creixement.

A més, es volen instal·lar bancs més còmodes i, per millorar l’accessibilitat a la zona de jocs, es conformarà una franja pavimentada que creuarà la plaça. De fet, també es modificarà l’espai recreatiu pels infants: s’eliminaran jocs antics i es construià un de nou amb un paviment esmortidor per millorar-ne la seguretat.

Recomanacions personalitzades