Una baralla amb navalles obliga a aturar més del compte un tren a Molins de Rei

Els fets van passar la nit de dissabte en un vagó d’un tren en direcció Martorell. Al seu pas per Molins de Rei, es va haver d’aturar més del compte per una baralla amb navalles dins d’un dels combois i en què una persona va resultar ferida.

Un tren aturat a Molins de Rei // Arxiu — Jose Polo

Faltaven pocs minuts per a les deu de la nit de dissabte quan el tren que aquella hora passava en direcció Martorell es va haver d’aturar gairebé mitja hora a l’estació de Molins de Rei. El motiu: una baralla amb navalles a l’últim vagó que va acabar amb una persona ferida.

Segons han explicat fonts policials a Viu Molins de Rei, el motiu de l’enfrontament va ser una discussió entre dos passatgers que va provocar que un d’ells li propinés una ganivetada a la cuixa de l’altre.

Després de la ganivetada, l’agressor va baixar corrent del tren i la víctima va ser tralladada a l’hospital sense cap ferida de gravetat per una unitat del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), que es va desplaçar fins al lloc dels fets juntament amb una patrulla dels Mossos d’Esquadra.

La policia catalana està investigant l’autor de l’agressió. De moment, la víctima no ha presentat cap denúncia. A les xarxes socials alguns usaris del comboi han difós vídeos sobre com va quedar el vagó després de la ganivetada.

Recomanacions personalitzades