L’Ajuntament obre un espai web per facilitar la cerca de feina i formació

El portal s’anomena ‘Busca feina i forma’t’ i ofereix tots els recursos que el consistori posa a l’abast de la ciutadania per trobar feina i formar-se.

El consistori vol agilitzar la cerca de feina al municipi // Pixabay

L’Ajuntament de Molins de Rei ha engegat ‘Busca feina i forma’t’, un nou portal integrat dins el web municipal que pretén facilitar la cerca de feina i formació al municipi a través d’un espai web amb ofertes de llocs de treball, tant a l’empresa privada com a l’administració pública.

L’espai també compta amb una secció dedicada a formacions i cursos disponibles per ampliar coneixements. A hores d’ara hi ha la preinscripció oberta per a dues formacions dirigides a persones aturades: una d’anglès i una altra sobre les proves de competència tecnològica i digital ACTIC.

Segons explica el consistori en un comunicat, fins ara moltes d’aquestes informacions ja es donaven de forma presencial al servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament, ubicat al centre Garcia Nieto, però ara s’han volgut millorar i digitalitzar a través d’aquest portal.

Recomanacions personalitzades