L’equip TSR Honda es corona a les 24 hores de Le Mans amb l’ajut del Centre Salinas

El conjunt de la marca japonesa rep des de fa vuit anys el suport del Centre d’Osteopatia Miquel Salinas de Molins de Rei, que els acompanya en la majoria de competicions per garantir el bon estat de salut i rendiment dels seus pilots.

L’especialista molinenc Miquel Salinas al centre amb l’equip d’Honda // Cedida

Eufòria aquest cap de setmana a la 43a edició de les 24 hores de Le Mans de Motos, una de les curses de resistència més importants del món que enguany s’ha endut l’equip F.C.C TSR Honda.
 
El trident format pels pilots Mike di Meglio, Josh Hook i Freddy Foray ha estat el vencedor en una victòria amb suport molinenc. El Centre d’Osteopatia Miquel Salinas de Molins de Rei fa vuit anys que acompanya l’equip de la marca japonesa en totes les competicions per garantir el bon estat de salut i rendiment dels seus pilots.
 
“És molt important que els pilots tinguin una bona planificació dels tractaments en tot moment perquè puguin competir en condicions”, detalla el molinenc Miquel Salinas. Per a l’especialista, que també porta altres pilots de Moto GP a títol individual, la clau de l’èxit és un bon tractament físic i una bona alimentació: “Els fem estiraments i massatges durant la competició i també ens encarreguem de la nutrició”.
 
Per exemple, Salinas explica que per garantir una alimentació equilibrada els dissenyen un pla específic de nutrició que combina les proteïnes i els hidrats de carboni amb la ingesta de suplements específics. “Una bona alimentació també és clau per evitar lesions”, assegura.

Trajectòria guanyadora

Salinas ho sap bé, sobretot després que siguin les segones 24 hores de Le Mans que guanya amb l’equip de pilots que acompanya, així com també després d’haver col·laborat amb TSR Honda en la victòria de sis curses de resistència: “Fa dos anys ja vam guanyar el mundial i l’any passat vam quedar subcampions”.
 
Enguany, el triomf s’ha repetit després d’un domini magistral del trident d’Honda, que ha capitanejat la cursa des de la quarta hora de competició en una exhibició de consistència i velocitat que també ha vençut la pluja i ha resistit estoicament les restriccions derivades del coronavirus. “Només hem pogut ser 30 persones per equip i s’ha hagut de competir sense públic per prevenció, però ens n’hem sortit”, celebra Salinas.

L’equip complet d’Honda amb qui el Centre Salinas ha treballat // Cedida

Recomanacions personalitzades