L’Ajuntament prepara dos actes culturals per tancar els dissabtes d’estiu

Els pròxims dissabtes es podrà gaudir d’una obra de teatre i d’un concert a l’aire lliure. El Consistori va organitzar una sessió de cinema a la fresca per la setmana passada però es va anul·lar preventivament.

El primer acte programat és una obra de teatre musical de Lo Pere Bufa // CIA Lo Pere Bufa

La regidoria de Cultura ha preparat una obra de teatre i un concert pels dissabtes 5 i 12 de setembre per tancar l’estiu. Les dues activitats culturals es faran en espais oberts i són aptes per a tots els públics.

El primer acte programant és l’espectacle Un Tast de Tot de la companyia Lo Pere Bufa, que inclou teatre, poesia de Pere Quart i repertori d’òpera. L’obra es presentarà el dia 5 a les 20 hores del vespre al Pati de la Federació Obrera.

La setmana vinent, concretament el dia 12, es podrà gaudir d’un concert del grup Hot Club Molins al pati de l’escola l’Alzina a les deu de la nit.

Els dos actes tindran un aforament limitat i s’haurà de demanar una entrada gratuïta a cultura@molinsderei.cat. A més, caldrà utilitzar mascareta i mantenir la distància social en tot moment.

Una anul·lació preventiva

L’Ajuntament tenia preparada una sessió de cinema a la fresca per projectar Jumanji Siguiente Nivel el dissabte passat al pati de Ca n’Ametller. Tot i això, fonts de municipals asseguren haver-la anul·lada preventivament per si els nous protocols contra la Covid-19 impulsats des de la Generalitat afectaven el sector cultural.

Finalment, aquestes mesures, vigents des del dia 29 i entre les quals s’inclou la prohibició de celebrar reunions de més de 10 persones, no impacten en la cultura i permeten tirar endavant dels actes programats. Tanmateix, les mateixes fonts municipals adverteixen que la celebració del concert de Hot Club Molins es podria revisar si el govern català amplia les mesures contra la Covid-19 en l’àmbit cultural abans del dia 12.

Recomanacions personalitzades