Crítiques per la falta de manteniment de la riera de Sant Bartomeu

Una veïna ha compartit a Twitter unes imatges on mostra l’alçada de les plantes i els matolls de la zona. L’ADF lamenta que faci dos anys que l’Ajuntament no la desbrossa.

La riera de Sant Bartomeu // Cedida

La riera de Sant Bartomeu ha estat motiu de debat aquesta setmana a les xarxes socials de Molins de Rei. Una veïna de la zona ha publicat a Twitter dos vídeos que mostren l’alçada que tenen les plantes i els matolls propers al carrer de la Riera Nova. Diversos veïns han aprofitat les imatges per demananar que es netegi la zona.

Per la seva banda, el responsable de l’ADF Puigmadrona-Olorda, Pere Royo, ha criticat que faci “dos anys que l’Ajuntament no desbrossa la zona”. Segons explica, la darrera neteja que el consistori va encarregar va ser des del carrer Verdaguer, on comença la font dels Casats, fins a la sortida de la riera del Molí.

En aquell moment, l’ADF va proposar a l’Ajuntament la creació d’una via d’accés per convertir la zona en un camí apte per a passejar. Però finalment la proposta no va tirar endavant: “No hi ha manteniment, no es pot deixar que tot creixi com si fos una selva”, insisteix Royo.

Tot i que el responsable de l’ADF reconeix que no hi ha risc d’incendi, defensat la reivindicació del cos: “Es podria haver fet un camí, perquè almenys donaríem una utilitat a la zona”. A més, “seria un corredor natural dins del poble”, opina.

Recomanacions personalitzades