Comença l’asfaltatge dels carrers de Sant Bartomeu de la Quadra

L’Ajuntament ha previst quatre actuacions d’asfaltat i arranjament de calçades de la zona que comportaran afectacions en el trànsit rodat dels carrers.

Asfaltatge a Sant Bartomeu de la Quadra // Ajuntament de Molins de Rei

Aquest dijous s’ha iniciat una campanya d’asfaltatge que afectarà alguns carrers de Sant Bartomeu de la Quadra. En conseqüència, l’Ajuntament ha anunciat afectacions en el trànsit rodat de les zones on es treballarà durant els dies 27, 28, 29 i 31 d’agost.

L’actuació pretén realitzar treballs d’asfaltat i arranjament de calçades a la rotonda de la carretera de la Rierada amb la carretera de Vallvidrera, a la carretera de la Rierada, entre el carrer del Bosc i la carretera de Vallvidrera, al carrer Canigó i al carrer del Bosc.

En executar les feines a la carretera de la Rierada, la circulació es realitzarà pel carrer del Bosc -i viceversa- i es prohibirà aparcar a les respectives calçades. Pel que fa al carrer Canigó, es donarà pas alternatiu als veïns del carrer i tampoc es podrà aparcar a la calçada.

Recomanacions personalitzades