Es desprèn una part de la carretera a les obres de l’avinguda Castellví

L’Ajuntament ha tancat el pas a camions i ha reduït l’amplada de pas per la resta de vehicles. Les obres es van iniciar precisament per reparar un esvoranc provocat per les pluges d’abril.

L’Ajuntament demana precaució al circular prop del despreniment // ADF

Despreniment d’una part de la carretera a les obres de l’avinguda Castellví, al barri de la Rierada, una actuació destinada a reparar un esvoranc causat per les pluges del mes d’abril.

Aquest dijous l’Ajuntament ha encarregat a l’empresa adjudicatària reomplir el buit amb pedres d’escullera. El forat s’hauria de tapar entre aquest dijous i divendres a la tarda, motiu pel qual el consistori demana als treballadors centrar-se en aquesta tasca “fins i tot més enllà de la jornada laboral habitual”, ha informat l’Ajuntament.

De moment, s’ha prohibit el pas a camions i vehicles pesants a tota l’avinguda i s’ha reduït l’amplada de pas per la resta. L’Ajuntament demana precaució si cal circular per aquella zona.

Les obres es van iniciar al mes de juliol envoltades de polèmica entre els veïns, que defensen que l’Ajuntament podria eixamplar la via i malmetre la riera.

Recomanacions personalitzades