L’Ajuntament exigeix a Renfe “rapidesa” per trobar una nova empresa que faci les obres de l’estació

El consistori es mostra molest per la marxa de l’empresa que s’havia de fer càrrec de les obres i que ha rescindit el contracte abans de començar a treballar. Demana a Renfe i Adif que acceleri els tràmits per buscar una nova empresa que assumeixi els treballs al més aviat possible.

L'Estació de Renfe de Molins de Rei // Ajuntament de Molins de Rei
L’estació de Molins de Rei // Ajuntament

Malestar i preocupació a l’Ajuntament després que l’empresa que s’havia d’encarregar de les obres de l’estació, Ortiz Construcciones y Proyectos, hagi rescindit el contracte abans de començar a treballar deixant en l’aire les obres previstes a l’estació per fer-la més accessible.

En un comunicat, el consistori lamenta la decisió de la companyia i el “desdeny” que, segons l’Ajuntament, l’empresa ha mostrat cap a Molins de Rei i els seus habitants. Per això demana a Renfe i a Adif que acceleri els tràmits per trobar una nova empresa que es faci càrrec dels treballs al més aviat possible.

De fet, l’Ajuntament és conscient que la marxa de l’empresa suposa un nou endarreriment per a les obres, que havien de començar a finals de febrer i que ja van quedar en suspens a causa de la pandèmia. Tot i així, asseguren que treballaran perquè el retard sigui el menor possible.

“El govern de Molins de Rei serà exigent amb Renfe perquè faci les obres de l’estació”, remarca l’alcalde, Xavi Paz, en el comunicat, en què també destaca que la remodelació dels accessos de l’estació és “una demanda històrica i necessària per als més de 10.000 usuaris diaris de l’estació”.

Fa unes setmanes Paz va enviar justament una carta a la directora de Rodalies Catalunya, Mayte Castillo, demanant informació sobre l’inici de les obres. Però ara la marxa de l’empresa encara deixa més en suspens la possible data d’inici.

Notícies relacionades:

Recomanacions personalitzades