Adrià Aliaga puja a Segona B amb L’Hospitalet

El Centre d’Esports l’Hospitalet, en el que milita el porter molinenc Adrià Aliaga, ha aconseguit l’ascens a Segona Divisió B després d’empatar 1-1 amb el Terrassa. El jugador es troba ara a l’espera de la seva renovació.

El Centre d’Esports l’Hospitalet després d’aconseguir l’ascens // Cedida

El molinenc Adrià Aliaga juga com a porter al Centre d’Esports l’Hospitalet des de fa tres anys. Després de passar un temps a Tercera, l’equip ha aconseguit l’ascens a Segona Divisió B aquest cap de setmana en un play-off atípic amb dues eliminatòries directes i sense públic degut a la crisi sanitària del coronavirus.

Ha estat un play-off molt diferent, però això ha fet que el visquéssim amb més ganes i un punt extra de motivació, perquè teníem l’ascens a només dos partits i finalment ho hem aconseguit”, valora el porter molinenc en declaracions a Viu Molins de Rei.

El primer pas va ser davant la Unió Esportiva Sant Andreu, equip que va quedar quart a la classificació del Grup V de Tercera Divisió Nacional. L’enfrontament contra el Sant Andreu acabava en empat a 0, un resultat que a l’Hospitalet ja li valia per passar de ronda. “En aquest tipus de play-off, el fet d’haver acabat primers a la classificació ens donava un avantatge sobre la resta d’equips, ja que un empat era com una victòria”, explica Aliaga en declaracions a aquest mitjà. I és que, “l’Hospi” se situava en primera posició de la classificació quan la competició es va veure interrompuda forçosament al març per la Covid-19.

El segon partit del play-off s’ha disputat aquest cap de setmana, i ha enfrontat als de l’Hospitalet contra el Terrassa, que venia de guanyar la seva eliminatòria davant el CE Europa. El resultat final va ser d’1-1. Tot i que l’equip d’Aliaga es va avançar al minut 55 mitjançant Canario, els del Vallès van aconseguir igualar el marcador en el darrer minut de partit. L’Hospitalet va haver de patir de valent per aguantar el resultat durant els 7 minuts d’afegit que va determinar l’àrbitre, però finalment l’empat a 1 els valia per ascendir a Segona B.

El porter es troba a l’espera de la seva renovació

Després d’una celebració dins del que permet la situació actual, sense afició ni bany de masses, els jugadors de L’Hospitalet ja pensen en la temporada vinent.  Tot i així, molts d’ells acaben contracte, entre ells el mateix Aliaga. Ell ja ha manifestat la seva intenció de seguir militant al club, que en les properes setmanes haurà de conversar amb els seus integrants per tal de construir una plantilla competitiva de cara al curs vinent, en el que militaran al Grup 3 de Segona Divisió B.

Recomanacions personalitzades