La Guàrdia Urbana sanciona 24 molinencs per no portar mascareta al carrer

Les sancions s’han interposat en les dues últimes setmanes, des que la mascareta és d’ús obligatori a tots els municipis de Catalunya.

Les sancions s’han interposat al Centre Vila // Jose Polo

La Guàrdia Urbana ha multat 24 molinencs per no portar la mascareta al carrer en les dues últimes setmanes, des que la Generalitat va decidir que era d’ús obligatori a la via pública.

De fet, des de llavors el cos policial ha efectuat controls diaris per sensibilitzar la població sobre l’obligatorietat de dur mascareta i de respectar les mesures de distanciament social, però tot i així més d’una vintena de molinencs no han fet cas dels avisos.

Les zones del municipi on s’han interposat més multes són els carrers Rubió i Ors, Casanova, Carril, l’Onze Setembre, al passeig del Terraplè, a la plaça de la Bàscula i a la plaça de l’Estació, entre d’altres.

Repunt de positius en l’última setmana

Les sancions arriben després que Molins de Rei hagi registrat un repunt de positius amb 30 persones infectades en l’última setmana, segons xifres del portal Dades Obertes del departament de Salut de la Generalitat.

Notícies relacionades:

Recomanacions personalitzades