Roben els cotxes particulars de dues cases de Riera Nova

Els fets van tenir lloc la matinada de divendres, justament quan al municipi també hi va haver un intent de robatori en una cafeteria del Terraplè.

Fotografia d’arxiu d’un carrer del barri de Riera Nova // Clàudia Ferràndiz

Els Mossos d’Esquadra investiguen dos robatoris a domicilis particulars que van tenir lloc la matinada de divendres de la setmana passada al barri Riera Nova de Molins de Rei, justament la mateixa matinada que dos homes també van intentar robar en una cafeteria del Terraplè.

En aquest cas, els robatoris van tenir lloc al carrer Josep Carner i al carrer Josep Vicenç Foix, en dues cases diferents, i a diferència dels fets de la cafeteria no es van fer ni amb força ni van causar danys, expliquen fonts policials. Segons la versió d’alguns veïns de la zona, els lladres van entrar pel gararatge dels domicilis i es van endur els vehicles que hi havia estacionats.

La policia, que encara no ha detingut els autors dels fets, descarta que els robatoris al barri de Riera Nova estiguin relacionats amb la temptativa de robatori a la cafeteria del Terraplè, els autors dels quals sí que van ser enxampats.

Recomanacions personalitzades