L’Ajuntament alerta de possibles brots si no se segueixen les mesures de prevenció

Segons Salut, en les darreres dues setmanes hi ha hagut tres casos positius al municipi que podrien anar a l’alça. Per això el consistori fa una crida a seguir les mesures de seguretat per evitar brots a Molins de Rei, tot i que el municipi hagi quedat fora de les restriccions de la Generalitat.

Una imatge del desconfinament a Molins de Rei // Guillem Urbà (@guillemfotògrafs)

Els brots que estan tenint lloc a municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona com l’Hospitalet de Llobregat han posat en alerta l’Ajuntament, que demana als molinencs i molinenques extremar les precaucions per evitar possibles brots a Molins de Rei.

Tot i que les restriccions dictades per la Generalitat aquest divendres no afecten la localitat, des de l’administració municipal remarquen en un comunicat que en les darreres dues setmanes hi ha hagut tres casos positius al municipi segons les dades del departament de Salut i que si no s’extremen les mesures de prevenció aquests casos es podrien incrementar.

Per això, recorden l’obligatorietat de dur mascareta i de mantenir un metre i mig de distància social entre persones per evitar contagis, a banda de rentar-se les mans constantment.

Més vigilància policial per garantir el compliment de les mesures

En el comunicat, l’administració també explica que la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra extremaran la vigilància als carrers del municipi per garantir que tothom compleix les mesures de seguretat.

Recomanacions personalitzades