El Consell d’Infants i el d’Adolescents tanquen el curs satisfets amb la feina feta

Els dos consells han treballat en projectes enfocats al reciclatge, medi ambient i sostenibilitat, així com la igualtat de gènere.

El tancament del curs s’ha fet per via telemàtica // Ajuntament

El Consell d’Infants i el d’Adolescents han tancat el curs satisfets amb la feina feta i fent balanç dels projectes que han liderat durant el curs.

En el cas del Consell d’Infants, els 23 infants de 5è i 6è de primària que hi participen han treballat un projecte al voltant del reciclatge, el medi ambient i la sostenibilitat, que ha inclòs la realització d’una campanya destinada a augmentar el valor del reciclatge al municipi.

Pel que fa al Consell d’Adolescents, els 17 joves de diferents instituts de Molins de Rei han treballat els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides. Concretament, s’han centrat en els aspectes mediambientals i d’igualtat de gènere.

Un curs marcat per la Covid-19

Durant el curs, la pandèmia ha obligat a suspendre algunes de les reunions dels consells. Tot i així, els joves i els infants han reprès l’activitat de forma telemàtica.

Durant les dues sessions de tancament, l’alcalde Xavi Paz i les regidores d’Infància i Famílies, Carme Madorell, i la de Joventut, Ainoa Garcia, han agraït la tasca dels dos consells i els han emplaçat a seguir treballant pels projectes que han liderat.

Recomanacions personalitzades