Anna Sahun recull el 46è Premi Margarida Xirgu

Sahun, que va saber que havia estat premiada fa una setmana, ha rebut el reconeixement de la mà de Mercè Managuerra, l’actriu que va guanyar el premi en l’edició anterior, en un acte al Mercat de les Flors de Barcelona.

Anna Sahun recollint el premi de mans de Mercè Managuerra // Dan Costa

Anna Sahun ja llueix l’anell que la distingeix com a guanyadora del 46è premi de teatre Memorial Margarida Xirgu. Després que fa una setmana es conegués que l’actriu catalana havia estat distingida amb el guardó per la seva interpretació a l’obra Justícia, Sahun ha recollit el premi presencialment aquesta setmana en un acte al Mercat de les Flors de Barcelona.

Com és tradició, ha rebut el guardó de mans de l’actriu premiada en l’edició anterior, Mercè Managuerra, a qui Sahun li ha agraït que li comuniqués la notícia fa uns dies a través de Ràdio Molins de Rei.

Sahun també ha tingut paraules d’agraïment per al director de Justicia, Josep Maria Mestres, qui li va donar l’empenta per començar la seva carrera teatral, així com pel seu company sentimental, Joel Joan.

L’actriu ha reconegut que la temporada teatral d’enguany no ha estat fàcil, sobretot perquè el confinament va arribar un mes després d’estrenar l’obra al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) i que la suspensió de les funcions van comportar un moment “trist i estrany”.

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde, Xavi Paz, que ha defensat la fortalesa d’un guardó que ha arribat a la 46a edició. El premi, que reconeix la millor interpretació femenina de la temporada teatral barcelonina, s’entrega cada any de la mà de l’Agrupació Dramàtica de Barcelona (ADB) i l’Ajuntament de Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades