La solidaritat d’un veí fa que una nena de 2 anys perduda trobi els seus pares

El veí va trobar la nena perduda en un carrer de Molins de Rei dilluns al vespre i la va portar a la Guàrdia Urbana perquè es pogués retrobar amb els seus pares.

La nena es va trobar amb els seus pares a la comissaria // Guàrdia Urbana

Molins de Rei té un nou heroi des d’aquesta setmana. És un veí del municipi que dilluns al vespre es va trobar una nena de 2 anys perduda per un dels carrers del centre i que, en veure que no anava acompanyada de ningú, va decidir portar-la fins a la Guàrdia Urbana perquè es retrobés amb la seva família.

Els fets van passar al carrer Major. Segons expliquen fonts coneixedores del cas, allà una família passejava amb la seva filla de 2 anys quan, de sobte, sense que se n’adonessin la nena es va allunyar dels pares i la van perdre de vista.

En adonar-se que la nena no hi era, la família va trucar ràpidament a la policia per si els podien ajudar a trobar-la. Una de les patrulles de la Guàrdia Urbana es va activar per anar a buscar la nena, però just en aquell moment el veí que minuts abans l’havia trobada en un carrer proper entrava a la comissaria amb la nena en braços.

Poca estona després la nena i la seva família es van retrobar entre abraçades a la comissaria. Un final feliç que tant la família de la nena com el veí i els agents van agrair de tot cor.

Contactar amb la policia per casos d’infants perduts

Des dels cossos policials conviden la ciutadania a contactar amb ells en casos d’infants perduts, així com també a portar a la comissaria qualsevol infant perdut que es trobi pel carrer.

Recomanacions personalitzades