La Caminada de la Llum convida a ajudar l’Índia a véncer la Covid-19

L’objectiu de la Caminada de la Llum 2020, que compta amb el suport del CEM, és recaptar fons perquè la fundació Vicente Ferrer pugui actuar contra la pandèmia a l’Índia. La caminada es pot fer per compte propi qualsevol dia fins al 25 de juliol.

Una part del cartell de la Caminada de la Llum // Caminada de la Llum

Ja està en marxa la tercera Edició de la Caminada de la Llum. Molins de Rei és un dels municipis que participa en la inciativa a través del suport del Centre Excursionista Molins de Rei (CEM). Aquest any l’objectiu és recaptar fons per a la Fundació Vicente Ferrer i la seva missió de portar a l’Índia material sanitari que permeti fer front amb garànties a la Covid-19.

De fet, la caminada d’enguany ha hagut de canviar de dinàmica per adaptar-se a les necessitats derivades de la situació post-Covid. Per això, la distància que cada participant decideixi recórrer només es podrà fer de forma individualitzada o en grups reduïts.

L’objectiu és que entre tots els participants es puguin arribar a fer un total de 9.500 km, que és la distància que separen Catalunya i l’Índia. Des de l’entitat organitzadora, Kupeka, recorden al seu web que el confinament ha deixat milers de famílies del país asiàtic sense menjar ni feina, incrementant el seu grau de vulnerabilitat.

Per formar part de la iniciativa cal inscriure’s en la pàgina web de la Caminada, indicant en quina modalitat es farà el recorregut, quants diners es donaran i els quilòmetres que s’està disposat a recórrer.

Cada participant podrà començar a caminar després de rebre el dorsal de participació i tindrà temps per completar el recorregut decidit fins al 25 de juliol, que és quan es donarà la iniciativa per finalitzada.

Des de l’entitat també demanen que a l’hora de fer el recorregut, cada participant es faci una foto amb el dorsal i la pengi a les xarxes socials amb les etiquetes #soscovidindia i #caminadadelallum20.

Recomanacions personalitzades