La futbolista Naiara Caballero torna a Molins de Rei

Després d’una temporada competint a Primera Nacional amb el Cadis Club de Futbol, la jugadora torna a casa i la temporada vinent militarà al CF Pallejà.

La futbolista molinenca Naiara Caballero ha abandonat la disciplina del Cadis Club de Futbol, equip on ha jugat durant aquesta temporada 2019-2020. La jugadora confessa en declaracions a Viu Molins de Rei que, per a ella, “ha estat un any difícil, de molts canvis“; a més de què la temporada també ha estat “rara, pel tema del coronavirus“. Caballero assegura que trobava molt a faltar la família: “Allà estava molt bé, però et poses a valorar i vaig decidir que el millor per mi era tornar aquí”, pel que ha estat una decisió totalment personal.

El Cadis és un equip de Primera Nacional, la tercera categoria més important del futbol femení en l’àmbit estatal. Naiara Caballero explica a aquest mitjà que “des del primer moment que vaig arribar allà m’he sentit com a casa, perquè em van acollir súper bé”. La futbolista ha entrenat, jugat i competit amb ganes durant tot aquest curs, en el que han acabat segones a la classificació. “El nostre objectiu era salvar la categoria, però al final ens hem quedat a pocs punts de poder jugar el play-off per pujar de divisió, així que estem molt satisfetes.” Tot i així, el fet d’haver d’acabar la temporada al març a causa del Covid-19 va trastocar els plans de l’equip, i també ha estat un dels principals motius pels que Caballero ha decidit tornar a Molins de Rei.

De la seva temporada al Cadis, la molinenca destaca un moment que no oblidarà mai. Al inici del curs, el club va organitzar un torneig, el Trofeu Carranza femení, i en el partit de presentació es van enfrontar al Real Betis, equip de la Lliga Iberdrola, a l’estadi Ramón de Carranza. “Hi havia unes 2000 o 3000 persones veient el nostre partit, va ser brutal. Jugar en aquest camp i l’ambient que hi havia, és una cosa que no se m’oblidarà mai“, sentencia una emocionada Naiara Caballero.

El Pallejà serà el seu nou club per la 2020-2021

La temporada vinent s’afegirà a les files del CF Pallejà, un equip que està a la mateixa categoria que el Cadis, Primera Nacional, però molt més a prop de casa. La futbolista assegura que té moltes ganes d’entrenar, jugar i aconseguir resultats, però sobretot “de retrobar-me amb mi mateixa a nivell futbolístic.”

Ver esta publicación en Instagram

SIMPLEMENTE GRACIAS! 💛💙

Una publicación compartida de •••» NAI «••• (@naiki29) el

Recomanacions personalitzades