L’Església estudia denunciar la pintada d’Arran a les escales de la parròquia

Els joves de l’esquerra independentista han pintat la matinada d’aquest divendres una bandera LGTBIQ+ a les escales de la parròquia de Sant Miquel. El rector ha avançat que es plantegen denunciar les pintades en considerar que és “una falta de respecte a una propietat privada”.

Arran Molins ha pintat una bandera LGTBIQ+ a les escales de la parròquia la matinada d’aquest divendres // Cedida

Les escales de la parròquia de Sant Miquel s’han llevat aquest divendres al matí amb els colors de l’arc de Sant Martí. El col·lectiu Arran Molins hi ha pintant la bandera LGTBIQ+ coincidint amb la proximitat del Dia de l’Orgull, que es commemora aquest diumenge 28 de juny. De fet, la pintada porta per lema “28J Combatiu”.

Des de la parròquia, el seu rector Vicenç Guinot, ha explicat a Viu Molins de Rei que lamenta els fets perquè “és una falta de respecte a una propietat privada i també a la conviència de la vila”, ha dit.

https://twitter.com/arranmolins/status/1276582149693607937

Per això, Guinot ha explicat que es plantegen denunciar els fets als Mossos d’Esquadra perquè en quedi constància, tal com ja van fer fa uns anys amb unes pintades que també es van fer a la porta del temple parroquial.

“Si ho denunciem no és per una actitud venjativa, sinó perquè quedi constància dels fets. Nosaltres prediquem l’Evangeli i ens basem en el perdó”, ha remarcat el mossèn a aquest mitjà.

Neteja dels serveis municipals

La Guàrdia Urbana ha tingut constància de la pintada al llarg del matí i posteriorment ha avisat la brigada municipal perquè la netegés. Després d’hores de feina, els serveis municipals han aconseguit esborrar bona part de la pintada, tot i que encara n’ha quedat algun rastre.

Els serveis municipals s’han ecarregat d’esborrar la pintada al llarg del matí // Roger Cuartielles

Recomanacions personalitzades