Els Mossos detenen a un conductor per circular a 220 km/h i exposar-ho a les xarxes socials

La policia catalana l’ha enxampat gràcies al fet que ell mateix es va gravar i va penjar la infracció a una xarxa social. A la gravació es pot observar clarament el valor que marca el velocímetre.

El velocímetre del cotxe mentre conduïa a 220 km/h // Captura de pantalla

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 43 anys, de nacionalitat russa i veí de Barcelona, en identificar-lo com el presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària. L’infractor conduïa a 220 kilòmetres per hora a la carretera B-23, al seu pas amb Molins de Rei, en un tram amb velocitat limitada a 100 km/hora.

La policia catalana es va assabentar dels fets perquè ell mateix va gravar el moment conduint un vehicle d’alta gamma per sobre de la velocitat permesa i va penjar el vídeo a una xarxa social.

A més, un cop identificat, l’infractor es va haver de presentar a comissaria, on va arribar amb un permís de residència i un carnet de conduir falsos. També tenia una ordre de detenció pendent emesa per un jutjat de Barcelona. Per tot això, es va procedir a la seva detenció.

El detingut va passar a disposició judicial i, segons han informat els Mossos d’Esquadra a través d’un comunicat, el jutge d’instrucció en funcions de guàrdia va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Recomanacions personalitzades