Compte enrere per a una revetlla de Sant Joan amb Dj’s als balcons

El consistori proposa celebrar la festa a casa a través del col·lectiu DJ de la vila, que des dels balcons animarà la ciutadania a passar un Sant Joan més domèstic.

El col·lectiu Dj de la vila amenitzarà la revetlla des dels balcons // Pexels

Molins de Rei viurà un Sant Joan sense revetlles populars als carrers ja que l’Ajuntament no deixarà fer les tradicionals revetlles veïnals que es feien en alguns indrets del municipi a causa de la pandèmia. Però com a alternativa proposa viure un Sant Joan amb Dj’s als balcons.

En un comunicat, el consistori explica que el col·lectiu DJ de la vila amenitzarà la revetlla amb DJ’s des dels balcons per promoure que la ciutadania visqui la festa a casa.

La proposta portarà la música a punts diversos del municipi i en un horari que anirà de les deu a les dotze de la nit. Alguns dels carrers que comptaran amb acompanyament musical seran els de Sant Isidre, General Castaños i avinguda de Barcelona, entre d’altres.

“Prioritzar la salut”

Des de l’administració local animen la ciutadania a sumar-se a la proposta i argumenten que la decisió de no autoritzar revetlles multitudinàries als carrers com anys anteriors “es basa en la priorització de la salut i el benestar de tots els molinencs i molinenques”.

De fet, el consistori recomana celebrar la revetlla a casa amb un grup màxim de 20 persones i en entorns propers al domicili. També insisteix a utilitzar mascaretes i a respectar les distàncies de seguretat.

Recomanacions personalitzades