Un treballador d’unes obres del Terraplè és colpejat per la càrrega que transportava

Després de ser rescatat pels bombers, el ferit ha pogut ser atès pel Servei d’Emergències Mèdiques (SEM). A continuació, l’home ha estat traslladat a l’hospital de Bellvitge en estat greu, on finalment s’ha recuperat.

Els bombers en l’operació de rescat // Bombers de Catalunya

Un operari que es trobava treballant en unes obres del passeig del Terraplè ha estat colpejat aquest dilluns per la càrrega que transportava en un carretó elevador.

En un primer moment, els Bombers de la Generalitat han informat que l’home ha quedat atrapat sota la càrrega que transportava. El dia després, però, el mateix cos ha fet públic que va ser “colpejat a la cara” per la càrrega.

En tot cas, el treballador ha estat rescatat per dues dotacions de bombers i l’operari ha rebut l’atenció del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM). Seguidament, ha estat traslladat en estat greu a l’hospital de Bellvitge, segons ha informat Ràdio Molins de Rei i el SEM.

Imatge del rescat // Cedida

La víctima ha pogut ser rescatada poc abans de les 9 del matí. Segons han informat fonts de l’empresa aquest dimarts, el treballador s’ha recuperat de les seves lesions.

De fet, segons aquestes mateixes fonts, dilluns a la tarda ja estava a casa. “Per sort, tot va quedar en un ensurt”, asseguren. “Només es va donar un cop amb la carrega que transportava el carretó”, afegeixen.

Al lloc dels fets també s’han traslladat efectius de la Guàrdia Urbana, que han tallat la circulació al Passeig del Terraplè, a l’alçada del carrer Doctor Barraquer.

Recomanacions personalitzades