Renfe diferencia zones d’entrada i de sortida a les estacions per evitar aglomeracions

Els espais que s’utilitzen únicament per entrar o per sortir estan indicats a terra amb fletxes verdes i vermelles, respectivament.

Senyalització a l’estació de Rodalies de Molins de Rei // Jose Polo

Rodalies Renfe ha posat en marxa un nou sistema en què diferencia les zones d’entrada de les zones de sortida en un total de 39 estacions, entre les quals es troba la de Molins de Rei.

Ho fa, segons han informat mitjançant un comunicat, per tal de facilitar la mobilitat interna dels viatgers i evitar aglomeracions i cues. Per fer-ho, s’han fixat a terra un seguit de fletxes verdes i vermelles, que especifiquen les zones d’entrada i de sortida, respectivament.

Aquestes 39 estacions recentment senyalitzades donen servei al 70% dels viatgers que utilitzen Rodalies a Barcelona i la seva àrea metropolitana. Tot i això, l’índex de passatgers és molt menor a l’habitual durant la pandèmia del coronavirus. Per exemple, la setmana passada es van registrar un 85% menys de viatges que durant la mateixa data de l’any 2019.

En aquest sentit, continua la centralització de l’atenció al client amb taquilles amb mampares. També hi ha cartells informatius on es detallen les mesures de seguretat adients i es manté l’obligatorietat d’utilitzar mascaretes de protecció per viatjar en transport públic.

Recomanacions personalitzades