L’Handbol Molins descobreix els secrets dels sèniors

El Club Esportiu Molins de Rei ha publicat un seguit de petites entrevistes a membres del sènior masculí i femení a les seves xarxes socials per donar a conèixer als seus jugadors.

Imatges de les entrevistes als jugadors del CE Molins de Rei // @handbomolins

La secció d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei ha engegat una nova iniciativa a les seves xarxes socials anomenada ‘El sènior des de dins’, que consta de petites entrevistes en les quals es presenten a diferents jugadors i jugadores que formen part dels equips sènior masculí i femení del club.

Encara són moltes les entrevistes que els queden per realitzar, però el CE Molins de Rei ja ha revelat una mica més sobre el lateral esquerre Pau Rebollo, i els extrems esquerres Pau Vicenç i Arnau Santacatalina del primer equip masculí. També han parlat les integrants del primer equip femení Mireia Marin, extrem esquerre; Sandra Pelegrin, central; i la portera Bet Redon.

Els membres del club verd han confessat per què es van a apuntar a jugar a handbol, què és el que més els agrada quan juguen, quin ha estat el millor moment viscut i com definirien al Club Esportiu Molins de Rei. Una iniciativa força interessant per part de l’entitat, que seguirà publicant més entrevistes a la resta dels seus jugadors i jugadores durant els propers dies.

Recomanacions personalitzades