Servei a domicili del Forn Pastisseria Arenas per passar un confinament més dolç

Contingut patrocinat

L’establiment atén clients presencialment i disposa d’un servei d’entrega exprés de comandes per als que no vulguin fer cues. Tot plegat amb les mesures higièniques i de seguretat necessàries.

L’establiment ha instal·lat pantalles de protecció per oferir una atenció al públic sense riscos // Cedida

Fer arribar la dolçor a les llars de Molins de Rei. Amb aquest objectiu, el Forn Pastisseria Arenas segueix al peu del canó durant el confinament i ofereix tota una àmplia varietat de productes al seu establiment de l’avinguda de Barcelona, número 4. Des de Mones de Pasqua fins a coques de recapta, empanades, pizzes i pans artesans de tota mena (d’espelta, sense gluten, vegetals, etc.)

Ho fa amb les mesures higièniques i de seguretat necessàries. A més, durant el confinament ha posat en marxa un servei a domicili gratuït, que amb tan sols amb una trucada al 93 668 17 41 o fent un WhatsApp al 649 994 320 permet fer la comanda i rebre-la a casa amb el menor temps possible. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a diumenge.

També hi ha l’opció de passar a buscar l’encàrrec per la mateixa botiga i fer-ho sense esperes a través d’una entrega exprés que han posat en marxa aquests dies. Tot plegat amb la voluntat de fer arribar la qualitat centenària del Forn Pastisseria Arenas a tothom qui ho vulgui i fer passar el confinament de la manera més dolça possible.

Recomanacions personalitzades