El confinament provoca tornejos d’eSports entre alguns clubs de Molins de Rei

Tant el CFS Molins 99 com el Molins CF han iniciat una competició de FIFA 2020 per la PlayStation 4 destinada als membres de la seva entitat.

Les dues competicions que han engegat el CFS Molins 99 i el Molins CF // Cedida

El Club Futbol Sala Molins 99 iniciava aquest passat divendres 27 de març un torneig del conegudíssim videojoc de futbol FIFA, en la versió 2020, dirigit a tot aquell que tingui relació amb el club. De fet, el requisit per a poder unir-se era ser jugador o jugadora en actiu de qualsevol categoria, pare o mare d’algun futbolista o bé exjugador del club.

Els aspirants al torneig tenien fins el passat dijous per apuntar-s’hi, indicant el seu nom i cognom, categoria del club, usuari de PS4 (perquè el torneig és només per a aquells que comptin amb la consola de Sony) i el seu número de telèfon, que servia per afegir-los a un grup de Whatsapp des d’on es pot fer el seguiment de totes les partides.

Un cop es van tancar les inscripcions es va realitzar un sorteig d’equips entre els participants, els quals s’enfronten entre ells en partits d’eliminatòria directa. De moment, només porten una ronda i no serà fins diumenge que es coneixerà el resultat definitiu d’aquest batejat com a Torneig de Confinament creat pel CFS Molins 99.

El Molins CF oferirà alguns dels partits en directe al seu canal de Youtube

Els que tampoc s’han volgut perdre una iniciativa com aquesta són els membres del Molins de Rei Club de Futbol. També han volgut realitzar un Torneig de FIFA 2020 per la PS4 al que han anomenat CONFINACUP. “Amb l’objectiu de passar una bona estona i afavorir les relacions socials entre les persones del club mentre dura el confinament, hem decidit organitzar la CONFINACUP”, explicaven a les seves xarxes socials.

Aquest torneig, tal i com passa amb el del Club Futbol Sala Molins 99, està dirigit només a membres de l’entitat futbolística: jugadors i jugadores, entrenadors i entrenadores, i també a les famílies. En aquest cas, les inscripcions estan obertes fins dissabte 28 de març a les 14h, i el torneig donarà inici el dilluns 30 de març i durarà fins diumenge 5 d’abril en horaris de 17h a 20.30h.

La novetat que ofereixen des del Molins CF és que alguns d’aquests partits es podran seguir en directe al seu canal de YouTube, i a més hi haurà premis de merxandatge del club per als guanyadors. Molts partits del CFS Molins 99 també s’han pogut veure a través d’Instagram.

Recomanacions personalitzades