Marc Galdón, el DJ que revoluciona el barri del Canal durant el confinament

Un veí del barri del Canal de Molins de Rei ha decidit treure la taula de mescles al balcó i punxar cada dia després dels aplaudiments als sanitaris per animar a la resta de molinencs confinats.

El DJ Marc Galdón en una de les sessions des del seu balcó // Vídeo cedit

Al barri del Canal de Molins de Rei ha sorgit un DJ que cada dia al vespre, després dels aplaudiments als sanitaris de les 20h, revoluciona als seus veïns punxant música de tota mena. Marc Galdón, el passat dilluns 16 de març, va decidir treure la seva taula de mescles al balcó i començar a punxar discos sense parar.

En declaracions a Viu Molins de Rei, el discjòquei comenta que té molta confiança amb els seus veïns: “Al barri ens coneixem tots, i sé que els hi agrada aquesta música perquè fa molts anys aquí hi havia una discoteca, i la majoria hi anava en aquella època.” Galdón es refereix a la discoteca NAU B-3, un referent de la música i la festa dels anys 90 a Molins de Rei.

El molinenc confessa que la reacció de la gent ha estat increïble, que ha rebut molts missatges de felicitació i que els seus veïns estan encantats. Tant que fins i tot un d’ells ha decidit sumar-se a la iniciativa: “Dissabte es va afegir un altre veí i vam estar una estona cadascú. Però hem decidit que ho farà cada dia un perquè així el so arribi a altres zones del barri on no s’escolta tan bé”, explica Galdón.

A més, als matins ara també fa una versió de la festa pels més petits. Punxa cançons infantils mentre una altra veïna anima als nens confinats que surten als seus balcons. “Vaig deixar-li un micròfon sense fil a la porta de casa seva i ella es dedica a fer l’animació. El primer dia tothom va decorar els balcons amb globus i peluixos i va ser molt emotiu.

De fet, la feina habitual de Marc Galdón no és ser DJ tot i el seu virtuosisme. Té un taller de bicicletes a Molins de Rei i la música per ell és més un hobby, tot i que també va fent bolos i punxa en alguns esdeveniments. La música és una de les seves passions i en moments com aquest està servint perquè els veïns del barri del Canal puguin viure els dies de confinament amb una mica més d’alegria.

Comparteix què fas durant el confinament amb Viu Molins de Rei

Viu Molins de Rei vol saber com vius el confinament i què fas per distreure’t. Per això, si organitzes alguna iniciativa, enregistra-la amb el telèfon mòbil en format horitzontal i ens en farem ressò. Ens les pots fer arribar a info@viumolinsderei.com amb una petita descripció i la localització des d’on ha estat enregistrada.

Recomanacions personalitzades