La cassolada contra la monarquia es fa sentir a Molins de Rei

Centenars de ciutadans s’han sumat aquest dimecres a la nit a la cassolada contra la monarquia espanyola després de la polèmica amb l’herència del Rei emèrit, Joan Carles I. La protesta ha ressonat mentre Felip VI feia un discurs per televisió amb motiu de la crisi del coronavirus.

La cassolada contra la monarquia s’ha fet sentir arreu de l’Estat // Viu Molins de Rei

Molins de Rei ha fet sentir la seva protesta contra el monarquia espanyola aquest dimecres a la nit. Centenars de ciutadans han secundat la cassolada de rebuig a la família reial, que en els últims dies s’ha vist esquitxada per un nou escàndol després que s’hagi destapat l’origen opac de l’herència del rei emèrit Joan Carles I. Segons han publicat diversos mitjans de comunicació, la fortuna provindria presumptament de paradisos fiscals i de donacions no declarades de les monarquies del Golf.

Batejada amb el nom de “Coronaciao”, la cassolada ha ressonat al mateix temps que Felip VI feia un discurs per televisió amb motiu de la crisi del coronavirus. Un missatge en què el monarca ha volgut fer una crida a la unitat per superar la pandèmia i ha agraït la tasca del personal sanitari.

Recomanacions personalitzades