Un CFS Molins 99 confiat es deixa tres punts a casa

CFS Molins 99 2-4 FS Bosco Rocafort. Els de Molins de Rei cauen a La Sínia contra un equip de la part baixa de la classificació en la 19ª jornada de Tercera Divisió Nacional.

Les millors imatges del CFS Molins 99 – FS Bosco Rocafort amb entrevista a l’entrenador Óscar González // Edició David Polo

Els molinencs arribaven a aquest enfrontament amb la moral pels núvols després de guanyar la setmana passada a la pista del líder per 2 gols a 4. Les Corts Esportiu, no s’havia deixat cap punt a casa aquest curs. Amb la feina feta es van presentar dissabte 22 de febrer a les 4 de la tarda a La Sínia, on es veurien les cares amb El Bosco Rocafort, dotzè classificat amb 19 punts i equip que es troba en plena lluita per la permanència. A priori semblava un rival assequible pel CFS Molins 99, que arribava ocupant la quarta posició a la taula classificatòria amb 39 punts; però l’enfrontament es va complicar en excés pels d’Oscar González.

El partit va començar amb domini dels locals però de seguida els barcelonins van començar a ocupar l’àrea del Molins amb facilitat i a tenir ocasions molt perilloses. Els molinencs també van tenir tres de seguides molt clares, però el primer gol arribaria als 6 minuts de partit per part del Futbol Sala Bosco Rocafort mitjançant Marc Saez. La pilota es va col·lar entre els tres pals per una errada dels del Baix Llobregat, així que un cop la diana pujava al marcador l’entrenador demanava temps mort. Aquesta pausa era positiva, doncs un minut més tard el Club Futbol Sala Molins empatava 1-1 gràcies a un gol d’Alex Sánchez Ajo.

L’alegria, però, no duraria gaire pels locals ja que al minut 9 de joc arribaria el segon del rival, marcat per Marc Pastor, per una distracció del porter Alejandro Madrid. El Molins 99 es mostrava molt per sota del seu nivell habitual, tot i la bona actitud dels seus jugadors. Però el rival estava crescut i es va convertir en feina difícil plantar-li cara. Amb el marcador 1-2 van marxar al descans, amb sensacions agredolces, però amb la voluntat de capgirar la situació en la segona meitat.

El CFS Molins 99 celebrant el primer gol // María Samblás

En el segon temps l’escenari no milloraria gaire pels de Molins de Rei. Tot i que van sortir del vestidor molt endollats, l’equip visitant també i seguien amb molta presència a l’àrea local. A més, el Molins estava tenint molta mala sort i poc encert, doncs ni a pilota aturada ni amb jugades assajades aconseguia marcar un gol. Al minut 28, a més, el rival anotava el tercer, el que provocava la desesperació tant dels jugadors a la pista com dels espectadors a la grada.

Passada la mitja hora de partit, i després d’un parell d’ocasions clares del Molins 99, acabarien encaixant el quart gol en fer la sisena falta. El rival va llançar de doble penal i, tot i que no va entrar a la primera, de rebot la pilota acabava entre els tres pals. Amb un 1-4 al marcador, Oscar González decidia fer servir la figura del porter-jugador per intentar maquillar una mica el resultat. I així ho aconseguien amb un gol de Víctor Del Olmo al minut 37. Tot i que no es van rendir fins el final, els de Molins de Rei acabarien derrotats a casa (2-4) davant un dels equips de la part baixa de la classificació.

Moment en què el FS Bosco Rocafort marcava el 1-4 // María Samblás

Després del partit, el tècnic Oscar González en declaracions a Viu Molins de Rei, que es poden veure al final del vídeo que acompanya a aquesta crònica, reflexionava sobre els motius d’aquesta derrota afirmant que havien tingut massa dubtes al inici: “Ells han vingut amb la il·lusió de poder guanyar a un equip que venia de vèncer al líder, i hem tingut molts dubtes en pilotes dividides, en la forma d’atacar… Si a això li sumes que hem regalat els primers dos gols, amb errades que no hem fet en tot l’any, és normal que el rival s’ho cregui.” González també assegurava que van estar fluïts, i que amb els visitants per davant al marcador “comencen les presses i l’ansietat, i no finalitzes com ho has de fer, perquè hem fallat força pel que som nosaltres.”

Aquesta derrota, a més, provoca que els molinencs es quedin per quart cop consecutiu sense enllaçar quatre victòries consecutives aquesta temporada. “La segona volta és molt difícil a Tercera Nacional, però lo d’avui és inadmissible per a nosaltres. Si regales punts accessibles davant de rivals de la part baixa, no podràs estar a dalt“, sentenciava l’entrenador. Tot i caure aquest dissabte, el CFS Molins 99 segueix quart a la classificació amb 39 punts, i la setmana vinent es veurà les cares amb un dels rivals més complicats de la competició, el Penya Esplugues, a domicili.

CFS Molins 99 – FS Bosco Rocafort en imatges

Recomanacions personalitzades