El saxofonista Gorka Garay torna a La Barrina

Aquest dissabte se celebrarà a Molins de Rei el concert d’Outer Space, un grup d’afrobeat format, entre altres, per Gorka Garay.

Gorka Garay tocant el seu saxo // Arxiu Jose Polo

Aquest dissabte actuarà en concert el grup d’afrobeat instrumental Outer Space. Un dels membres de la formació és el saxofonista molinenc Gorka Garay.

El concert serà a les 21 hores al Casal Popular La Barrina. La forma de pagament serà amb taquilla inversa, un mètode en què l’espectador, un cop acabat el concert, abona el que creu que és més just. El bar del casal estarà a disposició dels espectadors.

El grup està format per membres de llarg recorregut en el món de jazz. La Barrina ha descrit la seva música com a “hipnòtica” i “de gran connexió amb el públic”. A més, ha destacat que permet “viatjar amb la ment i imaginar escenaris fantàstics”.

Recomanacions personalitzades