L’Àpat, entre el top 10 dels millors restaurants del Baix Llobregat

L’establiment de Molins de Rei ocupa el setè lloc de la primera guia sobre els 50 millors restaurants del Baix Llobregat i L’Hospitalet, editada per l’Associació de  Gastronomia i Turisme (AGT).

El restaurant està ubicat al carrer Carril // Facebook Àpat

El restaurant Àpat figura en el top 10 dels 50 millors restaurants del Baix Llobregat i L’Hospitalet. Així ho indica la primera guia gastronòmica d’aquest tipus, que distingeix l’establiment molinenc com el setè amb més bona cuina.

De fet, és l’únic restaurant del municipi que apareix a la guia, que ha editat l’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) i que és fruit d’un any de visites i deliberacions d’experts. Durant aquest temps, un jurat gastronòmic s’ha dedicat a distingir els 50 restaurants amb més “gust per al plaer, la qualitat culinària i una proposta gastronòmica amb productes de proximitat”. La selecció s’ha fet d’entre 1.500 negocis de la zona.

El restaurant que encapçala la guia és el Marimorena de Sant Boi de Llobregat. L’acompanyen al podi el Major 36 de Gavà i el Sucapà de L’Hospitalet.

A banda de l’Àpat, al top 10 també hi ha Ona Nuit (Prat), Ermita de Brugués (Gavà), Arrels (Begues), El racó (Sant Climent), Plats (Cornellà) i Terrum (L’Hospitalet).

Recomanacions personalitzades