Tastets teatrals i musicals amenitzen una Candelera amb gust primaveral

Píndoles musicals i teatrals a la plaça de la Creu i a la plaça dels Nens han posat l’accent cultural en una Candelera amb temperatures de primavera.

Un dels tastets culturals de la Candelera // Roger Cuartielles
Un dels tastets culturals de la Candelera // Roger Cuartielles

Música, teatre i bon temps.  Aquest ha estat el còctel que s’ha ofert a la plaça de la Creu i a la plaça dels Nens els dies de la Candelera. Una edició més, els tastets culturals i musicals s’han consolidat a la fira i han amenitzat migdies i tardes.

Un dels grups de música que ha pujat damunt l’escenari de la plaça de la Creu aquests dies ha estat Red Pèrill, que sota una base electrònica ha entonat lletres en català amb missatges reivindicatius. La proposta musical no ha deixat indiferent i ha congregat adeptes com l’Esteve Puig, també cantant i compositor: “Els havia escoltat a la ràdio i quan els he vist m’han agradat molt”, diu.

Fins a la plaça de la Creu també s’han desplaçat molinencs com l’Helena Antó, que cada Candelera procura gaudir d’aquesta iniciativa cultural. “El programador és molt bo perquè sempre porta grups desconeguts que toquen molt bé”, ressalta la molinenca, que veu els tastets culturals com un complement ideal per a la fira.

Concert de  Red Pèrill durant la Fira de la Candelera // Roger Cuartielles
Concert de Red Pèrill durant la Fira de la Candelera // Roger Cuartielles

També ho creu Abraham Buendía, que amb la família s’ha acostat a la plaça dels Nens, al carrer Major, per veure els tastets teatrals. En el seu cas, era la primera vegada que venien però de seguida n’han quedat enamorats. El clown Dr. Fever ha estat una de les estrells que hi ha brillat i que ràpidament s’ha posat el públic a la butxaca amb humor i equilibris. “És un llenguatge universal”, deia l’Abraham.

La prova és que tant infants com adults han quedat rendits davant l’estil de Fever, que ha combinat acudits amb malabars i peces de circ. “Calen més activitats d’aquest tipus”, destacava Marta Armengol, una de les assistents.

Viu Molins de Rei informa sobre la Fira de la Candelera amb el patrocini de:

Recomanacions personalitzades