Promocat Indus plantarà 100 arbres per cada pis venut

La immobiliària molinenca consolida el compromís que té amb el medi ambient des de fa temps. Actualment té una promoció de 320 pisos d’obra nova al Parc de la Sínia de Martorell amb vistes i dimensions de somni.

Contingut patrocinat

Promocat Indus consolida el seu compromís amb el medi ambient i s’afegeix a una inicativa ecològica que vol combinar arquitectura i natura. Per això, la immobiliària molinenca participa en una campanya de reforestació del planeta, en la qual planta 100  arbres per cada venda que fa. L’objectiu és lluitar contra el canvi climàtic i contribuir a fer un món millor en què natura i arquitectura estiguin en harmonia.

De fet, Promocat Indus segueix aquesta filosofia des de fa temps i actualment ofereix una promoció a Martorell de 320 habitatges nous en un entorn immillorable: el Parc de la Sínia.

Els pisos són d’entre un i quatre dormitoris, amb un ventall de metres quadrats que va des dels 57 fins als 107. A més, els habitatges disposen d’àmplies terrasses amb vistes a una zona verda que té  20.000 metres quadrats i que també disposa d’equipaments públics a la zona.

L’indret també té carrils bici i vies peatonals per passejar-hi durant totes les hores del dia, així com aparcaments de tot tipus, fins i tot pensats per a vehicles elèctrics.

A banda del confort i del contacte amb la natura, un altre dels punts forts de la zona és la proximitat amb Barcelona. Concretament, els pisos es troben a  29 minuts del centre de la capital catalana i a uns 26 minuts d’indrets clau com l’Aeroport del Prat. Tot plegat perquè tinguis una vida de somni i a un preu extraordinari, ja que un d’aquests pisos pot ser teu des de 120.000 euros. No t’ho pensis més i viu com et mereixes.

Si vols tenir més informació truca ja al 93.680.29.10. També pots contactar amb Promocat Indus a través del seu web o sinó visitant la seva oficina, ubicada al carrer Pere Calders, número 12.

Recomanacions personalitzades