El femení d’handbol aconsegueix la seva millor ratxa de la temporada

Molins de Q CE Molins de Rei 29-26 Handbol Banyoles. Les molinenques sumen una nova victòria i encadenen així dos triomfs consecutius per primera vegada aquest curs. El sènior masculí, mentrestant, queia de nou a casa.

El sènior femení del Club Esportiu Molins de Rei segueix amb la bona dinàmica i aconsegueix un nou triomf a casa davant l’Handbol Banyoles (29-26) en la jornada 13 de Primera Catalana. Les molinenques venien de sumar 2 punts molt importants la setmana anterior a la pista de l’Handbol Maresme i aquesta bona ratxa ha persistit una setmana més, aquest cop al Poliesportiu Municipal aquest dissabte 18 de gener davant la seva afició.

El Molins de Q CE Molins de Rei va fer un gran partit des de l’inici. Van començar molt bé, defensant fort, i des del principi van prendre la iniciativa en el marcador. Tal i com explicava el seu entrenador Kevin Pernía en declaracions a Viu Molins de Rei, “vam començar fent bon gols, senzills i fàcils, i durant tot el partit vam estar per davant a l’electrònic.” Fins i tot es van arribar a posar 10 gols per davant. A la segona part, però, les rivals aconseguien retallar una mica les distàncies; tot i així en general va ser un enfrontament molt complet de les molinenques de principi a fi. Gràcies a aquesta victòria, les verdes escalen dues posicions a la taula i se situen onzenes a la classificació de Primera Catalana amb 6 punts, sortint així de la zona més perillosa.

El tècnic es mostrava molt content per aquests dos triomfs consecutius, i afirmava no haver canviat res en la dinàmica diària de l’equip. “Hem seguit treballant en el que creia que és el millor per elles, i ara van sortint una mica més les coses. S’estan adaptant al que tenia pensat treballar, i òbviament quan els resultats acompanyen tot és molt més fàcil”, sentenciava Kevin Pernía. La setmana vinent, el sènior femení del CE Molins de Rei intentarà seguir amb aquesta bona ratxa en la seva visita a la Unió Esportiva Sarrià, un dels equips situats a la part alta de la taula.

Les jugadores del sènior femení en un partit d’aquesta temporada // María Samblás

Molins de Q CE Molins de Rei 27-28 Club Handbol Vilamajor

El sènior masculí “A” de l’Handbol Molins, per la seva banda, perdia aquest dissabte al Poliesportiu Municipal davant l’Handbol Vilamajor per només un gol en el partit corresponent a la 15ª jornada de Lliga Catalana. Els molinencs encadenen d’aquesta manera tres derrotes consecutives.

El seu rival era un vell conegut, i és que el Vilamajor va pujar de categoria juntament amb el Molins la temporada passada, pel que tots dos es tenien ben agafada la mesura. Els vilamajorins venien de trencar una mala ratxa que els feia sortir de la zona de descens, pel que la seva moral estava alta, a diferència de la dels locals que venien d’encaixar una derrota la setmana passada a la pista del Club Handbol Bordils.

Es tractava d’un enfrontament molt important per intentar agafar un bon coixí de punts respecte a la zona baixa de la classificació, però no va ser possible tot i el bon partit que realitzaven els verds. Segons explicava un dels entrenadors de l’equip, Bernat Anducas, a Viu Molins de Reivam estar defensant bé durant la major part del partit, sobretot a la primera meitat, cosa que ens permetia sortir en contraatac. En atac, a més, vam saber combinar millor que en els darrers partits, fent que tinguéssim força encert de cara a porteria.”

L’equip escoltant als entrenadors durant un partit d’aquest curs // María Samblás

Al descans el marcador estava 16-13 a favor del CE Molins de Rei, però a la segona part un parcial en contra igualava l’electrònic. Tot i que els locals van aconseguir reaccionar per tornar a posar-se de tres, en els darrers deu minuts de partit els nervis van trair al Molins de Rei i el Vilamajor va posar-se per davant en el darrer atac. Tot i tenir una possessió més, els locals no van saber resoldre-ho, pel que acabaven perdent 27 a 28.

Amb aquesta nova derrota, el Club Esportiu Molins de Rei baixa a la setena posició de la taula amb 13 punts i intentarà refer-se la setmana vinent a domicili a la pista de l’Handbol Gavà, un dels equips que ha estat situat a la part alta de la classificació durant tota la temporada. No serà una tasca fàcil pels entrenats per Pol Ibáñez i Bernat Anducas. “Ara la zona baixa de la taula queda una mica més apretada, però per sort molts dels equips allà situats tenien partits contra els equips de la part alta aquest cap de setmana i això ha esmorteït una mica el cop“, sentenciava Anducas.

El sènior masculí “B” Molins de Q CE Molins de Rei, mentrestant, també queia per només un gol (32-31) en la seva visita al Poliesportiu Antonio García Robledo de l’Handbol Club Vallag. El segon equip masculí de l’Handbol Molins és dotzè a la classificació de Segona Catalana amb 7 punts.

Recomanacions personalitzades